(+4) 0742 49 56 36
(+4) 0740 25 96 87
office@domeniulcris.ro

Politica de rezervare

Dragi Oaspeți,

Dorim să vă oferim o experiență de neuitat la Domeniul Cris și de aceea am stabilit o serie de principii și reguli de care vă rugăm, în mod respectuos, să țineți cont în timpul sejurului dumneavoastră.

Sosirea si plecarea

Check-in se poate face începând cu ora 14:00.
Check-out se va face până la ora 11:00.

Cazarea

Cazarea copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-5 ani se va face gratuit, când sunt folosite paturile existente.
Pentru copii sub 2 ani există posibilitatea oferirii, în limita disponibilițății, a unui pătuț bebe. Vă rugăm să ne comunicați cât de repede posibil dacă aveți nevoie de un pătuț pentru copil, pentru a vă putea onora, în limita disponibilității, solicitarea.

Oaspeți suplimentari

Nu puteți primi musafiri sau oaspeți în camera dumneavoastră.
Program funcționare restaurant 8:30-22:00.

Fumatul

Fumatul tradițional si țigara electronică nu sunt permise în interiorul domeniului, conform legislației aplicabile în vigoare. Domeniul Cris are amenajate spații pentru fumători, respectiv în balcoane și pe terasa restaurantului.

Animalele de companie

Regula generală nu permite cazarea persoanelor însoțite de animale de companie.

Politica de Protecție a Mediului

Protecția mediului reprezintă pentru noi o permanentă preocupare, de aceea promovăm o atitudine responsabilă în acest sens. Detergenții folosiți pentru spălarea și sterilizarea lenjeriilor si prosoapelor sunt biodegradabili, iar o economisire a lor presupune o conservare mai bună a mediului înconjurător. Prosoapele se schimbă zilnic iar lenjeria se schimbă la trei (3) zile de cazare sau la cererea clientului. Pentru a ne semnala dorința dumneavoastră de a schimba obiectele de lenjerie și prosoapele, vă rugăm sa contactați recepția.

Mobilierul

Nu este permisă mutarea mobilierului.

Mâncarea si băutura

Nu este permis accesul cu mancare si băutură procurate din afara Domeniului Cris.

Dispute si reclamații

Orice controversă, dispută sau reclamație care ar putea să apară în urma aplicării acestor termeni și condiții, va fi rezolvată pe cale amiabilă.

Program de eliminare a clienților indezirabili

Clientul trebuie să se conformeze regulilor si principiilor menționate. Acesta va trebui să respecte atât liniștea în locație, cât și normele de conviețuire socială și cele morale.
De asemenea, clientul trebuie să aibă grijă de proprietatea încredințată lui pe parcursul cazării.
Orice încălcare a regulilor sau a normelor morale si de conviețuire socială dă dreptul administratorului să întrerupă imediat cazarea, făra nici un preaviz.
Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți, care prin atitudinea lor aduc prejudicii locației sau deranjează alți clienți. Contravaloarea eventualelor distrugeri sau degradări ale bunurilor materiale aparținând Domeniului Cris va fi suportată de către cei vinovați de producerea acestora.
Ținând cont de cele menționate anterior, ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții.

Rezervare

Rezervarea se poate face doar cu avans.

Clauze finale

Considerăm că orice client în momentul plații integrale a perioadei de cazare, a luat la cunostința de termenii si condițiile mai sus menționate și le-a acceptat tacit.

Avansul pentru cazare nu se returnează.


Vă mulțumim pentru întelegere și vă dorim un sejur plăcut la Domeniul Cris!

Și nu uitați: indiferent de cât de împovărat de griji eşti, de stresat sau orice gen de problemă ai avea, încearcă să te detașezi de cotidian, ești în concediu! Fii fericit și politicos și vei avea un sejur de vis!