(+4) 0742 49 56 36
(+4) 0740 25 96 87
office@domeniulcris.ro

Salină modernă

salina-dc (2)  Salina Moderna salina dc 2 1150x600

Domeniul Cris vă pune la dispoziție o salină autentică cu blocuri mari de sare si cu sare de Himalaya, cunoscute pentru numeroasele beneficii pe care le aduc sanatății. Spațiul este dotat la cele mai înalte standarde, iar designul este special realizat pentru a se adresa atât adulților, cât și copiilor pentru care am amenajat un spațiu de joacă.

Salinoterapia sau Haloterapia este o terapie naturală, minim invazivă, care presupune expunerea la aerosoli salini, fapt dovedit științific prin numeroase studii de specialitate că realizează o purificare a căilor respiratorii, stimulează eliminarea secrețiilor de la nivelul bronhiilor, reduce simțitor iritațiile și inflamatiile si totodata calmeaza tusea.

In compozitia sării intra 37 de elemente chimice, o mulțime de substanțe minerale și particule care participă la normalizarea celor mai importante procese fiziologice ale organismului la mineralizare și hidratarea lui. În principal amintim iodul necesar pentru funcționarea tiroidei, magneziul pentru ameliorarea alergiilor, funcționarea corectă a mușchilor, nervilor, inimii; calciul pentru țesutul osos, fierul pentru eliminarea toxinelor și cresterea imunității; potasiul pentru procesele metabolice; sulful pentru procesele imunologice; sodiul pentru tensiunea arterială; seleniul împotriva distrugerii de către radicalii liberi; litiul pentru reducerea nivelului de stres; manganul pentru sănătatea pielii, a oaselor și a cartilajelor.

De zeci de ani, în salinele terapeutice naturale se tratează cu succes mii de pacienți cu probleme respiratorii. Noi am facut mai accesibil acest tratament, aducându-l la suprafață.